Διόρθωση οπίσθιας θέσης κάτω γνάθου με λειτουργικό μηχάνημα Twin Block

2 December 2021by Drargiro.gr

Οι συσκευές Twin Block που σας παρέχουμε είναι μια πολύ επιτυχημένη μέθοδος διόρθωσης της σύγκλησης. Ενθαρρύνουν την μετακίνηση της κάτω γνάθου σε μια πιο πρόσθια θέση, εκπαιδεύοντας τους μύες του προσώπου. Τα δύο μασελάκια έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν μαζί και πρέπει να φοριούνται ταυτόχρονα.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Αρχικά θα νιώσετε μια ενόχληση στη κάτω γνάθο κάποια, αλλαγή στην ομιλία σας καθώς κ θα έχετε πολλά σάλια. Ωστόσο, αυτά τα αρχικά συμπτώματα θα υποχωρήσουν γρήγορα καθώς συνηθίζετε στο να φοράτε τα μασελάκια σας. Πρέπει να φοράτε τις συσκευές για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ιδανικά θα θέλαμε 12-14 ώρες τη μέρα. Δεν χρειάζεται να είναι συνεχόμενες,

ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΣΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ

Οι συσκευές δεν θα πρέπει να φοριούνται σε αθλήματα επαφής ή κολύμπι και μπορούν επίσης να αφαιρεθούν κατά τις ώρες του φαγητού. Όταν οι συσκευές βρίσκονται έξω από το στόμα για οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να φυλάσσονται σε κουτί.

ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΣΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ

Θα σας φανεί πιο εύκολο να φορέσετε τις συσκευές σας εάν χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη. Βεβαιωθείτε ότι τα συρματάκια βρίσκονται στη σωστή θέση, όπως είδατε κατά την τοποθέτηση στο ιατρείο και πιέστε έως ότου να μπουν στη θέση τους. Να αφαιρείτε πάντα χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό μηχανισμό γύρω από τα οπίσθια δόντια.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να τοποθετήσετε τα μασελακια  σας, πρέπει να τα αφαιρέσετε και να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Θα κανονίσουμε να σας δούμε νωρίτερα από το επόμενο ραντεβού σας εάν είναι απαραίτητο. 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

Είναι σημαντικό να διατηρείται τα δόντια και τα μασελάκια σας καθαρά. Μετά το πρωινό και πριν κοιμηθείτε – Αφαιρέστε τα μασελάκια σας και καθαρίστε τα δόντια, τα ούλα και την περιοχή του ουρανίσκου σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, καθαρίστε τα μασελάκια σας 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Είναι σημαντικό να γίνεται τακτική παρακολούθηση Εάν χάσετε ένα ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να κλείσετε ένα νέο.